Startsida

Hej och välkommen till min personliga blogg. Här kommer jag att fokusera på hur man kan må bättre och bli gladare som person. Jag kommer att utgå från mig själv om mina upplevelser och jag hoppas att ni som läser också kan ta del av mina tips och tankar. Precis som för alla människor så går mitt liv upp och ned och jag har länge funderat på hur jag ska tackla de lite svårare situationerna. Jag kom fram till att det är perfekt att skriva om dem. Det var också så som den här bloggen grundades.

Jag tycker det är otroligt viktigt att lyfta fram moraliskt stöd, både att få det och att ge det till någon annan. Det är så himla lätt att tro att man står ensam när man mår dåligt men så behöver det inte alls vara. Om du bara vågar öppna upp dig för någon som står dig nära så kan de hjälpa dig att komma tillbaka och ha en mer positiv syn på livet. På samma sätt är det fantastiskt om man kan göra det omvända för en person i sin närhet. Att bara finnas för en person och lyssna på vad denne går igenom kan göra underverk för någons välmående.

På bloggen kommer jag också gå igenom hur man blir en gladare person. Det finns faktiskt metoder och tekniker som du kan ta till för att få en lite mer positiv vardag. Det kanske låter osannolikt men om man bara har rätt inställning så kan man faktiskt ändra sina tankebanor väldigt mycket. Jag har några knep som jag alltid kör med och jag hoppas att ni som läser också kan ha glädje av dem. Mitt mål med denna blogg är att sprida en massa positiv energi till alla som läser.