Jag som skriver den här bloggen är en 30-årig tjej som bor i en medelstor stad i Sverige. Just nu bor jag tillsammans med min pojkvän i vår egna lägenhet och arbetar i en butik. Jag har alltid haft ett stort intresse av att skriva och därför var det självklart för mig att starta en blogg. Sedan en tid tillbaka har jag problem med psykisk ohälsa och en del i min terapi och återhämtning är att skriva den här bloggen.

Jag utgår alltid från mig själv och mina erfarenheter när jag skriver mina texter. Jag är alltså inte utbildad inom personlig hälsa och hur man kan må bättre. Dock har jag en del erfarenhet inom detta och känner att jag vill dela med mig av det. Personligen hjälper det mig väldigt mycket att läsa andras historier och jag hoppas att ni som läser här känner detsamma.

Jag försöker att uppdatera så mycket jag bara kan. Förutom mina personliga tips kommer jag även dela med mig av information som jag läst och tycker är värd att föra vidare. Tillsammans kan vi förhoppningsvis hjälpa varandra mot en bättre hälsa och ett bättre välmående. Det är en process som tar tid och som kräver mycket arbete men det är definitivt värt det. Jag vill också påpeka att det finns flera olika sätt att gå tillväga och man måste hitta det sätt som fungerar bäst för en själv. Kanske måste man testa flera olika metoder och tekniker innan man hittar rätt? Välkommen till bloggen och trevlig läsning.