Mitt första event

När jag började skriva den här bloggen gjorde jag det mest för mig själv och för att det skulle fungera som terapi. Jag trodde aldrig att bloggen skulle växa så pass att jag fick möjligheten att hålla i mitt eget event. Men det är precis det som kommer hända. Jag ska få åka upp till Stockholm och hålla i mitt alldeles egna ”må bra event”. Jag är så otroligt stolt över detta och kan knappt bärga mig tills det är dags.

Det event som jag ska hålla i är ett samarbete med tsreklam.se och jag har redan beställt pennor och väskor som jag kommer dela ut till alla som kommer i en goodiebag. På själva eventet kommer jag fokusera på olika sätt som man kan må bra. Vi kommer att inleda med att äta en god lunch med fokus på hälsa. Kosten är en så otroligt viktig del i att må bra vilket jag även skriver om här på bloggen. När vi har ätit kommer vi att fortsätta med en liten yogaklass. Jag tycker att yoga är en himla härlig träningsform som även hjälper dig att få ro och harmoni. Om du känner dig stressad är det verkligen en träningsform som jag kan rekommendera.

Jag är verkligen glad och stolt över att ha fått förfrågan om att få hålla i detta event. Det känns både nervöst och spänt på samma gång. Jag är ju verkligen inte någon kändis eller proffs på något sätt och hoppas verkligen att allt ska gå bra. jag tänker att så länge man har en glad och positiv inställning så kommer resten att lösa sig. Om det går bra kanske detta kan bli ett återkommande inslag vilket skulle vara helt fantastiskt. Detta är som många redan vet ett ämne som jag verkligen brinner för.