Image
26 mars - rival
måndag 26 mars kl. 9-13
Rival, Mariatorget i Stockholm
1 500 kr / person ex moms.

1 000 kr / person ex moms vid grupper om fem eller fler.

BILJETTER

 

#Metoo-säkra ditt företag!

Min Upprättelse erbjuder nu en unik fortbildningsdag för företag. Måndagen den 26 mars anordnar vi en faktabaserad och lösningsorienterad halvdag på Rival i Stockholm med sakkunniga föreläsare som Ida Östensson, Per Grankvist, Nina Rung och Peter Svensson. Som deltagare kommer du/ni även få möjlighet att ställa frågor och få konkret coachning i olika typer av värdegrundsarbete för er arbetsplats.

Höstens stora revolution #metoo har för alltid kastat nytt och viktigt ljus på övergrepp och andra typer av kränkningar. Många av dessa har skett och sker på eller i anslutning till ­jobbet. Som företagsledning, chef eller kollega kan man hamna i situationer där anställda vittnar om beteenden som de inte tycker är okej. Hur kan man jobba aktivt och preventivt med bra värderingar på arbetsplatsen? Hur stöttar man bäst personal som vågar berätta om något som hänt? Och hur kan man faktiskt öka såväl lönsamhet som trivselfaktor genom att tänka nytt och bättre kring sitt värdegrundsarbete?

Fika samt lunchsmörgås ingår. Merparten av alla intäkter går till den partipolitiskt och religiöst obundna föreningen Min Upprättelses arbete mot sexuella övergrepp och förtryck på alla olika samhällsnivåer.

 
 

Talare

 
Image

IDA ÖSTENSSON
Ordförande Make Equal

Image

NINA RUNG & PETER SVENSSON
Jämställdhetskonsulter och grundare av Huskurage

Image

JEANETTE FORS-ANDRÉE
Kriskonsult och medierådgivare

Image

CISSI WALLIN
Grundare Min Upprättelse

Image

PER GRANKVIST
PR-snille och CSR-expert

Image

LULU CARTER
TV-profil och #metoo-röst