Att ge moraliskt stöd

I denna bloggen pratar jag mycket om vad jag gör för att må bättre och delar med mig av mina bästa tips. Men en aspekt som jag inte pratar lika mycket om men som faktiskt är lika viktig är att ge moraliskt stöd, att kunna vara där för någon annan.

Denna bloggen är ju faktiskt mitt sätt att vara ett moraliskt stöd för alla som läser. Genom att läsa om mina erfarenheter hoppas jag att jag hjälper andra på vägen mot ett bättre välmående. Men vad finns det för andra sätt som man kan ge moraliskt stöd?

Jag tycker det pratas alldeles för lite om hur viktigt det är att ge uppmuntran i olika typer av situationer. Vi är alltid så himla snabba på att kritisera men är inte alltid lika duktiga på att ge uppmuntran eller moraliskt stöd. Jag märker själv vilken positiv energi jag får när någon ger mig uppmuntran. Det kan handla om egentligen vad som helst i livet. Det är verkligen någonting som jag har tagit till mig på sista tiden och jag försöker överföra den känslan till folk i min närhet. Jag lägger mycket tid på att analysera vad det är jag gör för att få mig själv att bli gladare och må bättre. En del i detta är också att fundera på hur folk i min närhet påverkar mig.

Jag tror moraliskt stöd och uppmuntran hänger ihop med att göra sig av med negativa energier. Det inkluderar även folk som drar ner dig i negativa tankar. Detta är något som jag utvecklar i ett annat inlägg. Min poäng är i alla fall att omge sig med personer som lyfter dig och som sporrar dig till att utvecklas och testa nya saker. Då kommer du märka att du klarar av så mycket mer än du tror.